Usianya Kanak2 CANTIK Ini Baru 7 Tahun, Tapi Saiz ‘ITUNYA’ Sangat Wah!!! Ini Yang Berlaku Padanya….

Dada bersaiz 30C kini dimiliki oleh gadis kecil berusia tujuh tahun ini. Ibunya menyerah kalah selepas membenam pelbagai soalan yang dilontarkan anaknya selama dua tahun berturut-turut dan sepanjang hari.

Seorang kanak-kanak dari Glendale, California, Amerika Syarikat, mempunyai permintaan tidak masuk akal. Dia ingin punya p4yudar@ besar seperti perempuan dewasa. Kanak-kanak tersebut, Juliet Manson tetap berkeras mengajukan permintaan kepada orang tuanya terus menerus selama dua tahun terakhir.

Dia meminta untuk mempunyai implan p4yudar@ dengan cara melakukan pembedahan. Ibu kanak-kanak kecil ini, Dana Manson mengatakan dia telah cuba meyakinkan anak kecilnya bahawa p4yudar@ nya akan tumbuh apabila tiba waktunya.

Sayang, kanak-kanak berusia tujuh tahun itu enggan menunggu kerana sangat taksub dengan implan p4yudar@.

“Dia akan bertanya kepada kami beberapa kali sehari. Tidak ada yang dia inginkan di dunia ini selain mempunyai p4yudar@,” kata Manson. Kerana bimbang dengan keinginan si anak, dia berjumpa dengan pakar psikiatri untuk membantu beliau memusnahkan obsesi tidak masuk akal anak perempuannya itu.

Setelah bertemu beberapa sesi dengan Juliet, psikiater ternama Eduardo Ramirez membuat kesimpulan yang kanak-kanak itu mengalami kemurungan berat kerana kurangnya kepercayaan diri dalam berpenampilan sehingga operasi p4yudar@ menjadi salah satu penyelesaiannya.

Atas nasihat pakar psikiatri, Manson mencari klinik di Amerika Syarikat dan Mexico. Namun, tiada satu pun klinik yang bersedia untuk melakukan pembedahan pembesaran p4yudar@ pada kanak-kanak kecil.

Setelah melakukan pelbagai pencarian, akhirnya Manson bertemu dengan doktor sebuah klinik di bandar Hangzhou, China, yang bersedia untuk melakukan operasi implan keatas Juliet. Operasi yang dilakukan pada 24 Disember tersebut berlangsung selama kurang dari dua jam.

Kini Juliet mempunyai p4yudar@ dengan saiz 30C seperti yang diinginkannya. “Dia sangat senang dengan p4yudar@ barunya,” kata ibunya. Meski keputusannya dikritik orang ramai, tetapi Manson tak menyesal kerana ingin melakukan yang terbaik untuk anak kecilnya itu.

“Seperti ibu lain, saya ingin anak perempuan saya bahagia”. Kisah kanak-kanak ini menarik perhatian dunia setelah dia memposting foto dirinya di Instagram. Ramai yang mencela orang tuanya kerana membiarkan anak perempuan mereka menjalani pembedahan plastik di usia yang masih sangat muda.

sumber:media2020

 

 **************************

Selamat tinggal Kulit Gelap, Jerawat!!!👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
.
Jangan ragu ragu sayangggg

Ini Kalilah !
Supplement Qallista Signature dah jadi favorite ramai, sebab Qallista Signature memang sangat sangat best . Awak takkan cari lain dah .
Tak perlu percaya apa Admin cakap , cuba dulu baru tahu jatuh cinta ke tak kan . 🙈

.HOT DEALS ALERT…..
DISCOUNT UP TO 58%
.
🍂Promo start : 18 December 2017
🍃Limited to 250 early customers only
🍁Ada 3 set combo dgn lebih byk penjimatan‼
.
HOT DEALS ALERT khas utk semua #QallistaLovers nak LAWA, GOJES dan secantik DIVA menjelang 2018….!!!
.
1⃣ COMBO LAWA .
( 1 QALLISTA SIGNATURE + 1 FLAWSCRUB + 3 LIPSCRUB).
🔥RM 120 (SM), RM 130 (SS) 👉 Diskaun 58%…
.
Harga Combo LAWA, terhad untuk 250 pelanggan terawal sahaja…!! Dapatkan skrg sblum kami tutup Promosi ni serapat2nya….
.
Sebelum order, sila tny kami dlu, offer ini masih ada or tidak…

 

Yeah! Belum habis sebotol dah start cerah tau! Bukan Muka jer tau, tp dia mencerah sekata seluruh badan!!

Mana nak dapat hasil cepat dan berkesan mcm ni kalau bukan dengan Qallista je tau?

Amacam? Nak try x QallistaSignature ni? Confirm tak menyesal tau

Sebelum terlambat, baik korang grab QALLISTASIGNITURE ni cepat-cepat 🙂 ~ <CLICK SINI> Untuk Terus Whatsapp Wakil Dedikasi Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *